PDSZ: Érdekvédelem, jogvédelem, függetlenség, szolidaritás, szolgáltatás
A tűzoltók is szolidárisak
2022. január 30. 21:58
Cimkék: pdsz

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete szolidaritást vállal a pedagógus munkavállalók sztrájk törekvéseivel. 

Elismerésünket fejezzük ki, hogy bátran kiállnak a jogaikért, mindannak ellenére, hogy a Kormány minden szinten próbálja ellehetetleníteni a jogaikért küzdő dolgozókat, a sztrájk megtartását.

Jelen helyzetben, nehéz így vállalni a hivatást, átadni a tudást a jövő nemzedékének, hogy a pedagógusok sem erkölcsileg sem anyagilag nincsenek elismerve.

A sztrájk az elégedetlenség kifejezésének egyik legvégső eszköze. Egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a széles nyilvánosság megismerje azokat a problémákat, amelyekkel Önök nap mint nap találkoznak. Magyarországnak elégedett munkavállalókra, köztük pedagógusokra van szüksége ahhoz, hogy nyugodt körülmények között tudjuk végezni a munkánkat.

 Sajnos, napjainkban közel sincsenek meg azok a feltételek az állami szférában amelyek 10-12 éve. Szinte mindenhol a rengeteg túlóráról a növekvő munkaerő hiányról, a nem megfelelő bérezésről hallunk és olvasunk. A pedagógusok munkája a jövőnk érdekében nagyon fontos, hiszen ha rosszul éljük meg a jelent, az jelentős befolyással van a jövőnkre is.

Kívánunk Önöknek sok sikert a törekvéseikhez, és a munkájukhoz jó egészséget.

 

                                    -Köszönjük! 

Képgalériák
2022. február 14.
2022. január 16.
Cimkefelhő
Naptár
Videók
2022. március 21. 23:10
2022. március 18. 22:48